Suroviny:
500g ryby nebo rybího filé
2 lžíce citrónové šťávy
3-4 lžíce oleje
1 posekaná cibule
2 utřené stroužky česneku
1 dl bílého vína
2 lžíce bylinek (petržel, pažitka, šalvěj)
250g oloupaných vydlabaných, rozkrájených rajčat
2-3 rozkrájené paprikové lusky
pepř,sůl

Postup:
V nádobě zesklovatíme cibuli a česnek a na nich opečeme rybu pokapanou citrónem. Osolíme, přidáme bylinky, zalijeme vínem a dusíme. Zvlášť na oleji opečeme rajčata a papriky, osolíme, opepříme a podusíme. Změklé přidáme k rybě a chvíli dusíme.


Poznámka:

VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET