Suroviny:
1 mladý zajíc (asi 1,8kg)
1/4 l kysané smetany
20 g slaninových kostek
1 ks kůže ze slaniny
svazek polévkové zeleniny
1/2 l masového vývaru
1/2 bobkového listu
1 bobule jalovce
1 lž.celého pepře
2 cibule
3 lž.oleje
sůl,pepř
2lž.sladké papriky
2 lž.rajčatového protlaku
2 papriky

Postup:
Maso vykoštěte,odblaňte a nakrájejte na kousky 3 cm velké.Smíchejte se smetanou ,přikryjte přes noc a nechte v chladu.Kosti rozsekejte,spolu se slaninou a kůží se slaniny krátce osmahněte.Zeleninu očistíme,nakrájíme na malé kousky a spolu s ostatním opečeme.Přidejte vývar a koření,vařte při mírné teplotě,proceďte.Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky,pak zvolna osmahneme dozlatova.Přimícháme papriku,rajčatový protlak a maso zalijeme omáčkou.Osolíme,opepříme a přikryté dusíme.Papriky rozčtvrtíme,očistíme,nakrájíme na nudličky a posledních 10 minut před podáváním dusíme s ostatním.Omáčku dochutíme.

Poznámka:

VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET