Suroviny:
500 g rajčat
100 g mrkve
100 g celeru
100 g pórku
30 g másla
1l rybího vývaru
sůl a pepř
200 g rybího filé

Postup:
Rajčata ponořte do vroucí vody,oloupejte, nakrájejte na čtvrtky, odstraňte semínka a jemně nasekejte.Očištěnou zeleninu nakrájejte na nudličky.
Máslo rozpusťte, mrkev a celer poduste do sklovita. Přidejte rajčata,vývar a vařte 5 minut.Polévku osolte a opepřete. Přidejte pórek a nechte přejít varem. Rybu nakrájejte na 2 cm kousky,vložte do polévky, přikryjte a mimo plotýnku nechte 10 minut dojít.Ochuťte a podávejte horké.

Poznámka:
Vývar uvařte za 20 minut z 2 I vody, 1 svazku petrželky, 2 stroužků česneku,3 stonků tymiánu, 2 cibulí, 2 kg rybího odpadu, a proceďte. Použijte
přednostně hlavy ušlechtilých ryb.
VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET