Suroviny:
1 lžička ostřejší hořčice
lžička včelího medu
kapky worcesteru
1 lžíce sherry octa
1/4 lžičky soli
1/8 lžičky bílého pepře
1 pevné jablko
400 g salátové okurky
1 lžička sezamového nebo ořechového oleje
4 listy hlávkového salátu
8 plátků rostbífu

Postup:
Do mísy dejte hořčici, med, worcester, ocet, sůl a pepř. Dobře promíchejte.Oloupaná jablka rozkrojte na čtvrtky, vykrojte jádřinec, dužninu nakrájejte na kostičky a ihned vložte do omáčky, aby nezhnědla.Okurku omyjte, osušte,podélně rozkrojte, odstraňte semínka, nakrájejte na kostky a pak přidejte do marinády.

Poznámka:
VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET