Suroviny:
4 pstruzi po (300 g)
1/2 + 3 lžičky soli
1,8 I bílého vína
2 lžíce octa
citron na kolečka-pokládáme na rybu

Postup:
Do kastrolu dejte tolik vody, aby pstruhy přikryla. Do vroucí vody přidejte 3 lžičky soli, víno a ocet.
Hlavou napřed vložte rybu, kastrol odstavte z plotny. Nevařte.Po 20 minutách pstruhy opatrně vyjměte,
nechte okapat a horké podávejte na předehřátých talířích. (TAKOVÁ MALINKÁ RADA-Pokud je pstruh správně uvařený, jdou ploutve za žábry snadno vytáhnout.Kůže prasklá při tepelné úpravě značí absolutně čerstvou rybu

Poznámka:
obrázek čerpán s googl:)
VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET