Suroviny:
750 g velkých žampionů
4 šalotky
1 stroužek česneku
50 g lososové šunky
1 svazek petrželky
3 lžíce másla
4 lžíce strouhanky
1 vejce
sůl, černý pepř

Postup:
Houby očistěte, omyjte, osušte.Nožičky 16 největších hub opatrně vykruťte z kloboučku a se zbylými houbami je nakrájejte na plátky a pak drobně nasekejte.Šalotky a česnek oloupejte a nakrájejte na kostičky,právě tak šunku.Petrželku nasekejte i se stonky.Šalotku duste do žlutá na 2 lžících másla. Přidejte česnek, petrželku a sekané houby.5 minut prudce opékejte za stálého míchání a pak přidejte strouhanku a směs nechte
trochu vychladnout.Přidejte šunku a vejce, osolte a opepřete. Houby naplňte, pečte ve formě vymazané máslem.(200°C)

Poznámka:
VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET