Suroviny:
4 roštěnky
2 klobásky
100g cibule
2 bobkové listy,
1 lžíce hladké mouky
1 dl piva
sůl
pepř
olej

Postup:
Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyjmeme, na tuku zpěníme polovinu cibule, vrátíme roštěnky, přidáme bobkové listy, podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, vydusíme šťávu na tuk, zaprášíme moukou, zasmažíme, podlijeme pivem a chvilku povaříme. Roštěnky na talíři poléváme šťávou, na ně klademe opečenou klobásu a zbylou podušenou cibuli.

Poznámka:

VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET