Suroviny:
400 g hovězího masa z kýty
3 lžíce másla
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky pepře
250 g dlouhozrnné rýže
2 lžíce petrželky
1/2 lžičky tymiánu
1 lžička sladké papriky
3/4 I masového vývaru
2 cibule
2 sladkokyselé okurky

Postup:
Maso nakrájejte na úzké nudličky.Rozpusťte 2 lžíce másla, maso něm 2 minuty rychle restujte,vložte do síta, osolte a opepřete.Rýži a zachycenou šťávu z masa přidejte do výpeku. Míchejte,a když rýže zesklovatí, přidejte sekanou petrželku, tymián a papriku.Rýži zalijte
vývarem, zamíchejte,povařte. Přidejte maso a pod poklicí duste.Oloupanou cibuli nakrájejte na kostky, okurky a rajčata nakrájejte na tenké
nudličky. 5 minut před dokončením přidejte k rýži a duste.Zbylé máslo vmíchejte do rýže až mimo plotnu. Dochuťte, připravte k podávání

Poznámka:
VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET