Suroviny:
1 houska nebo
3 lžíce otrub
350 g rybího filetu
100 g slaniny
2 cibule
1 svazek petrželky
1 vejce
1/2 lžičky soli
pepř, muškát
máslo nebo olej k pečení

Postup:
Housku namočte do studené vody a po 5 minutách vymačkejte. Rybu nakrájejte na pruhy a vykostěte.Slaninu nakrájejte na kostky, oloupanou cibuli na čtvrtky, petrželku omyjte. Vše, včetně ryby, umelte v masovém mlýnku, housku přidejte jako poslední.Do hmoty vmíchejte vejce a sůl,ochuťte pepřem a trochou muškátu.Utvořte 4 karbanátky.Do pánve nalijte tolik tuku, aby pokryl celé dno. Vložte karbanátky,opečte je nejprve z jedné, potom z druhé strany dozlatova.

Poznámka:
VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET