Suroviny:
8 jehněčích kotlet (po 90 g)
1/4 lžičky pepře
1/2 lžiky rozmarýnu
stroužek česneku
2x 1 lžíce olivového oleje
Bylinkové máslo:
125 g měkkého másla
1 stroužek česneku
1/2 lžičky soli
1 lžíce zeleného pepře
1 lžíce citronové šťávy
1 lžička kerblíku a libečku
1lžíce petrželky
2lžíce pažitky

Postup:
Pepř, rozmarýn a stroužek česneku utřete na prkénku. Maso potřete a přikryté nechte dostatečně nasáknout kořením.Česnek, sůl a zelený pepř rozetřete a vmíchejte do másla.Přidejte pepře, citrónovou šťávu a bylinky. Dochuťte máslo navrstvěte na naolejovaný pergamenový papír ten přeložte a máslo tupou stranou nože zformujte do rolky. Těžkou pánev zahřejte, nalejte do ní olej. Kotlety na něm z každé strany 2 minuty osolte.

Poznámka:
VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET