Suroviny:
1 střední husa
100 g sádla
500 g  cibule
1/2 lž. solamylu
sůl,pepř,kmín

Postup:
Husu zbavíme křídel,očistíme,osušíme,osolíme.Cibuli oloupeme a hodíme do horké vody,přivedeme k varu,přecedíme a k cibuli přidáme sůl,pepř,kmín.Cibulí husu naplníme.Nití husu zašijeme,okmínujeme a na pekáči přelijeme sádlem.Pozvolna pečeme  a přeléváme sádlem.Hotovou husu přendáme do jiné nádoby a udržujeme v teple.Polovinu vypečeného sádla vylijeme do hrnku zasypeme solamylem a 1dcl vody a povaříme.Husu zbavíme nití a naporcujeme.Podáváme s cibulí a poléváme sádlem.

Poznámka:

VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET