Suroviny:
150 g malých šalotek
60 g másla
1 lžička soli
1/2 lžičky cukru
6 stonků petrželky
1 hlávkový salát
600 g mladého hrášku

Postup:
Cibulky oloupejte, na mírném teple je poduste na másle až zesklovatí.Přidejte sůl, cukr, 1/8 I vody a nať petrželky. Pod poklicí duste 10 minut.Salát rozkrojte na čtvrtky, také pevné srdíčko rozkrojte na čtvrtky,každý kus pevně svažte nití. Položte na šalotku, navrch dejte hrášek.Duste dalších 10 minut.Petrželku a nit odstraňte, zeleninu zlehka promíchejte, dochuťte a podávejte.

Poznámka:
VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET