Suroviny:
800 g filetů z candáta
1 lžička sladké papriky
1/4 lžičky bílého pepře
800 g brambor
2 lžíce oleje
3 lžíce másla
sůl, trochu hladké mouky
4 osminky citronu

Postup:
Filety opláchněte a osušte. Poprašte je ze všech stran paprikou a pepřem. Brambory oloupejte, nakrájejte na centimetrové kostky,omyjte, osušte v plátně.Olej zahřejte při mírné teplotě, přidejte brambory,osolte, pod poklicí nechte 10 minut měknout. Přidejte 1 lžíci másla, brambory nechte odkryté zezlátnout, občas opatrně obracejte.2 lžíce másla v pánvičce rozpusťte.Filety obalte v mouce, oklepejte, kůží dolů vložte na pánev. Opečte je z obou stran, osolte a ozdobte osminkami citronu. Podávejte s bramborem.

Poznámka:
VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET