Suroviny:
150 g fazolí
2 stroužky česneku
500 g rajčat
2 lžíce červeného vinného octa
1/4 lžičky soli
1/4 lžičky pepře
špetka cukru
1 nastrouhaná cibule
6 lžic olivového oleje

Postup:
Fazole uveďte znovu do varu, přiklopte a vařte při mírné teplotě do měkka. Nasypte do síta, česnek vyjměte.Rajčata  nakrojte, odstraňte přirostlý stonek. Rajčata krátce spařte ve vodě z fazolí, propláchněte studenou vodou a sloupněte. Nakrájejte na čtvrtky, odstraňte semínka nakrájejte na tenké nudličky.Marinádu umíchejte z uvedených zbývajících přísad a dochuťte. Fazole přidejte ještě horké.Rajčata vmíchejte těsně před podáváním.

Poznámka:
fígl na rychlejší nabobtnání fazolí-fazole a česnek vařte v 1 I vody,sejměte z plotny, přiklopte a nechte několik hodin nabobtnávat.
VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET