Suroviny:
400 g aljašské tresky (file kostky)
sůl,pepř
citronová šťáva

Na fazolky:
3-4 hrsti fazolek
3 hrsti kapusty
4 lž.bazalky
3 stroužky česneku
olivový olej
sůl
7 druhů pepřů

Postup:
Zmražené file pokapeme cit.šťávou,osolíme,opepříme a podusíme na másle s trochou vody.Cca 12 min.V polovině rybu obrátíme.Fazolky a kapustu povaříme v osolené vodě,slijeme. Osmažíme na olivovém oleji,ochutíme bazalkou,pepřem ,solí a přidáme v celku stroužky česneku.Chvíli ještě smažíme. Podáváme s bramborem a osmaženou zeleninou.

Poznámka:

VN:F [1.9.2_1090]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Komentáře receptu

Webdesign: Kabris|NET